....::KALAMUN MINNI::....

"Sebaik-baik perhiasan di dunia adalah wanita yang solehah dan wanita solehah itu tidak memandang dan tidak dipandang''
-Aish SaFa-

Sunday, 27 May 2012

ENJOYABLE DAY ON SUNDAY

PENULIS PUNYA CATATAN, PEMBACA BOLEH ABAIKAN :)

Pagi 
-aktiviti harian macam biasa

Tengah hari
-menghadiri jemputan perkahwinan di Kampung Peramu setelah Zohor
-shopping di Kuantan Parade

Petang
-solat asar di masjid  Kampung Selamat
-berjalan di Taman Teruntum
-menziarahi nenek

Wah, hari ni bermula tengah hari sehingga ke petang berjalan je. Dah magrib baru sampai rumah. =)

Moment di Taman Teruntum. 

Si cilik Farah dah pandai bawa kereta.
Baba still teman sebab ni baru second time dia bawa kereta kat sini. :)
Next,giliran Fadhil pula. Malu2 kucing la pulak daa~
Suddenly, accident happened!! pemandu perempuan dihadapannya lalai di jalan raya.Haha :p
Farah for the second time ambik moto pulak. Tak puas katanya naik kereta. =_=''
 
 Lepas penat bermain di Taman Teruntum, kami pun pergi menziarahi nenek. ^_^ Melepas kerinduan.


Malam
-Tak de aktiviti apa pun.
-Online je memanjang dengan kakak Taqwa kat dalam bilik sambil nak cari barangan online. 




*kesian Abang Fakhrul tak ekot kitaorang hari ni,takpe berjihad le yerp menuntut ilmu! =)


Diari hari ini,
Aish SaFa
kenang2 kenangan

No comments:

Post a Comment